top of page

U denkt erover na om met hulp van Anesthesie op locatie uw behandeling te laten plaatsvinden. Hiernaast vindt je een korte uitleg over de werkwijze van algehele anesthesie én het traject: narcose behandeling.

Algehele anesthesie

Anesthesie op locatie is een bedrijf dat zeer ervaren is in het geven van narcose (anesthesie) binnen en buiten het ziekenhuis. Er wordt gewerkt met gekwalificeerd en zeer ervaren personeel om veilig narcose te kunnen geven. Daarnaast werken we met zeer hoogwaardige apparatuur die voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving.

2

Traject narcose behandeling

In samenspraak met uw behandelaar kan er gekozen worden om een behandeling onder narcose te ondergaan. De behandelaar meldt u bij ons aan voor een behandeling onder narcose en geeft u een vragenlijst mee om uw gezondheid in kaart te brengen. Dit is een standaard onderdeel van het peroperatief onderzoek. Daarnaast krijgt u ook een behandelovereenkomst mee.

 

De vragenlijst en behandelovereenkomst stuurt uw vervolgens op via de mail dossier@anesthesieoplocatie.nl of via de post naar anesthesie op locatie, Goormatenweg 8 , Overdinkel

Onze anesthesioloog neemt contact met u op en stelt u nog wat aanvullende vragen of laat nog extra onderzoek uitvoeren. Ook zal de anesthesioloog u verder informeren over de narcosebehandeling.

Als dit onderzoek positief is afgerond wordt u ingepland door uw behandelaar voor de operatie.

 

Op de dag van de behandeling komt u nuchter met een begeleider naar de kliniek. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de behandeling niet doorgaan en moet deze worden uitgesteld. U wordt vervolgens opgehaald door het anesthesieteam en mag plaatsnemen in de behandelstoel. Hier wordt u aangesloten op de bewakingsapparatuur om u goed te monitoren tijdens de behandeling. Daarnaast krijgt u een infuus en hier worden de slaapmiddelen op aangesloten. Vervolgens valt u snel in een diepe slaap en krijgt u niks mee van de behandeling en heeft u ook geen pijn.

 

Tijdens de narcose plaatsen we een buisje in de keel en dit kan na de operatie een lichte keelpijn geven maar dit trekt snel weer weg.

 

Als de behandeling klaar is wordt de slaapmedicatie uitgezet en wordt u weer wakker. Na de behandeling brengen we u even naar een ‘uitslaapkamer’ waar u rustig wakker kunt worden. De anesthesioloog bepaalt vervolgens wanneer u weer veilig naar huis kunt gaan. U dient ten allen tijden onder begeleiding van een begeleider naar huis te gaan.

 

Mocht u thuis meer of andere klachten krijgen, schroom dan niet en neem contact op met de kliniek.

shutterstock_495418666.png

Wat is Anesthesie?

Anesthesie is de verdoving die u krijgt voor uw operatie. De verdoving schakelt uw pijnzenuwen tijdelijk uit. Hierdoor voelt u tijdens de operatie geen pijn. 

bottom of page