top of page

U denkt erover na om met hulp van Anesthesie op locatie uw behandeling te laten plaatsvinden. Hiernaast vindt je een korte uitleg over de werkwijze van algehele anesthesie én het traject: narcose behandeling.

Professionele hulp in een veilige omgeving

Anesthesie op locatie is een bedrijf dat zeer ervaren is in het geven van narcose (anesthesie) binnen en buiten het ziekenhuis. Er wordt gewerkt met gekwalificeerd en zeer ervaren personeel om veilig narcose te kunnen geven. Daarnaast werken we met zeer hoogwaardige apparatuur die voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving.

2

Breed inzetbaar

Anesthesie op locatie bied een oplossing voor allerlei verschillende problemen. Zo zijn wij inzetbaar voor onder andere tandartspraktijken/CBT, zelfstandige behandelklinieken, kaakchirurgie, psychiatrische instellingen voor ECT behandeling, MDL, plastisch chirurgie, KNO, gynaecologie, urologie en oogheelkunde.

3

Op advies van een behandelaar

Anesthesie op locatie werkt samen met een aantal behandelaars om narcosebehandelingen op locatie aan te bieden. Mocht uw behandelaar een samenwerking met ons hebben en wenst u onder narcose behandeld te willen worden, dan neemt de behandelaar contact met ons op om u aan te melden.

 

4

Mogelijke vergoeding van de behandeling

Afhankelijk van de situatie kan de narcose behandeling vergoed worden door uw verzekeraar of moet de kosten van de narcose zelf betalen. Als u in aanmerking komt voor een narcosebehandeling dan krijgt u een gespecificeerde offerte waarin de kosten van de narcose uiteen zijn gezet. Als u de narcosebehandeling zelf dient te bekostigen, dan dient de betaling 5 werkdagen voor aanvang van de behandeling betaald te zijn.

shutterstock_1175545846.png

De voordelen van Anesthesie op locatie

Anesthesie is de verdoving die u krijgt voor uw operatie. De verdoving schakelt uw pijnzenuwen tijdelijk uit. Hierdoor voelt u tijdens de operatie geen pijn. 

bottom of page